Respuesta a: Hola , soy nuevo, me presento y 1ª consulta

Inicio Foros WordPress General WordPress.org Hola , soy nuevo, me presento y 1ª consulta Respuesta a: Hola , soy nuevo, me presento y 1ª consulta

#38071

ome1982
Participante

Hola, Luis muchas gracias por contestar tan rapido.

¿quieres decir que en este post [url=http://www.torrentopina.com/2010/03/s%E2%80%99avanca-sis-mesos-el-tancament-de-la-pedrera-de-la-perenxisa/] ves espacios o lo ves así?:

[i]L’Ajuntament de Torrent tanca la pedrera de la serra Perenxisa Torrent avança sis mesos el tancament definitiu sense donar opcions de més prorrogues per a poder començar els treballs de recuperació. Ecologistes, caçadors, veïns d’urbanitzacions i agricultors treballen ja en el projecte de recuperació d’aquesta zona afectada per l’explotació de la pedrera des de fa més de 40 anys Torrent.
L’Ajuntament de Torrent avançarà sis mesos el tancament definitiu de la pedrera de la serra Prenxisa, una de les reivindicacions històriques dels ciutadans i especialment dels quals tenen fixada la seua residència en les urbanitzacions de la zona com Calicanto, que han vist com l’explotació de la pedrera en els últims 40 anys ha anat afectant al paisatge de la serra.
Era una de les prioritats de l’actual govern: el seu tancament definitiu i no prorrogar per més temps l’activitat per a poder començar com més prompte a recuperar la pedrera situada en un dels paratges naturals de la ciutat més importants i de major valor ecològic, la serra Perenxisa. La seua recuperació es realitzarà conforme al Pla de Protecció de la Serra Perenxisa.
El tancament de la pedrera es farà efectiu el pròxim 30 de juny moment en el qual començarà a desmantellar-se la planta segons el conveni signat Hui per l’alcaldessa de Torrent, María José Català, amb els responsables de l’empresa Aricemex.La pedrera ha estat funcionant més de 40 anys en un paratge natural, el de la serra Perenxisa, fruit de convenis signats amb les anteriors governs municipals que fins i tot contemplaven l’ampliació de l’explotació fins a 2015. La desmantelació de totes les instal·lacions de l’empresa que explota la pedrera haurà d’estar acabada per a finals d’any.El Consell de Parcticipaciò del Parc de la Serra Perenxisa sobre el projecte de recuperació de la pedrera, ja que des de l’Ajuntament es vol que tots “els col·lectius i ciutadans que gaudeixen de la serra Perenxisa, qui millor la coneixen, puguen aportar les seues idees per a decidir com és la millor actuació.
L’alcaldessa de Torrent ha explicat hui que el tancament d’aquesta pedrera era una de les prioritats del nostre govern perquè mai s’havia d’haver prorrogat la seua explotació “de fet nosaltres no hem permès que aquest oberta ni un dia més i fins i tot hem avançat el seu tancament sis mesos abans dels previst. Ara, amb el nostre govern va a dur avant el tancament de la pedrera sense possibilitats de prorrogues donant compliment així una reivindicació de tots els veïns i veïnes de Torrent”. A partir del dia 30 de juny l’empresa amb el conveni signat haurà de començar a desmantellar tota la planta d’explotació de la pedrera perquè el 31 de desembre d’aquest mateix any passe ja a disposició municipal.[/i]

Por que yo lo veo así.
un saludo

Pin It on Pinterest

Ir al contenido